Nejnovější články
22. dubna 2020
Technologie Autocook
Technologie, která vám opět vrátí chuť k ovázání kuchyňské zástěry. Nepatříte zrovna k nejzkušenějším kuchařům a tu a tam se vám stává, že si nevíte rady s přípravou nejrůznějších druhů masa či těsta? Nevíte kolik času bude příprava vyžadovat, netušíte na kolik stupňů máte nastavit troubu a nejste si jisti, kdy je ten správný čas pro slavnostní vytažení hotového pokrmu z trouby? Pokud vás tyto a podobné otázky tíží a dokáží vás od vaření spolehlivě odradit, máme pro vás jedinečného pomocníka, který vám opět vrátí chuť k ovázání kuchyňské zástěry.Trouby řady Brandt Plus totiž disponují unikátní patentovanou technologií „Autocook“, která jednoduše peče za vás! Připravili jsme pro vás 9 plně automatických programů, díky kterým bude vaše jídlo vždy ideálně propečené, chutné a voňavé. Díky elektronickým senzorům, které kontinuálně analyzují vlhkost uvnitř i na povrchu připravovaného pokrmu, si trouba dokáže sama nastavit a průběžně upravovat ideální teplotu a dobu pečení.Na vás je jen zvolit ten správný druh pokrmu a jedním stisknutím spustit automatický program. Jednodušší už to být nemůže. Tak s chutí do toho!9 programů, které technologie „Autocook“ nabízí: Pizza Hovězí biftek krvavý Hovězí biftek středně propečený Hovězí biftek dobře propečený Vepřová pečínka Kuře Ryby Slaný koláč Dort
7. dubna 2020
Velikonoční pečení - recepty
Před námi jsou Velikonoce. V církevním kalendáři jsou nejdůležitějšími svátky v roce a slaví se po celé zemi. Možná letošní Velikonoce nebudou takové, jaké jsme si je představovali, věříme ale, že i přesto budete prožívat krásný čas strávený se svými nejbližšími. Určitě už teď připravujete velikonoční výzdoby a pečete beránky a jiné pochutiny, které k těmto dnům patří. My jsme si pro vás připravili recept na beránka a šoldru neboli muřín, které ozdobí a provoní celý váš dům! Pokud vlastníte naši multifunkční troubu Brandt, tak určitě neváhejte použít programy „Kulinářský průvodce – Buchty/Briošky“ a „Autocook – Slaný koláč“.Velikonoční beránekIngredience: 130 g másla 130 g moučkového cukru 3 vejce 100 g zakysané smetany 130 g hladké mouky 60 g bramborového škrobu 1 lžička prášku do pečiva kůra z jednoho citronu 2 lžičky citronové šťávy Postup: Do mísy nasypejte mouku, škrob, prášek do pečiva a zamíchejte a poté nechte chvíli stranou. Máslo nechte v hrnci rozpustit a vychladit. Do druhé mísy vložte cukr, vejce, smetanu, kůru a šťávu z citronu a vše zamíchejte metličkou. Následně přidejte zbylé ingredience a zamíchejte, ať se vše spojí. Formu na beránka vymažte máslem a vysypte moukou. Těsto nalijte do formy. Pečte při 160°C 35 až 40 minut nebo použijte program „Kulinářský průvodce – Buchty/Briošky“.   Šoldra – muřínIngredience: 20 ml mléka 1 kostka droždí 100 g rozpuštěného másla 2 žloutky 300 g polohrubé mouky ½ lžičky soli 100 g šunky 100 g uzeného vařeného bůčku 100 g bílé klobásy 1 vejce na potření  Postup:Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme rozpuštěné máslo, žloutky, sůl a mouku a vypracujeme hladké tužší těsto. Zakryjeme ho utěrkou a necháme na teplém místě vykynout.Z vykynutého těsta vyválíme obdélník o tloušťce asi 1 cm. Rozložíme na něj plátky šunky, bůček nakrájený na silnější plátky a bílou klobásu. Těsto stočíme i s náplní jako závin a necháme znovu na válu vykynout.Závin přeneseme na dobře vymazaný plech, potřeme ho na vrchu rozšlehaným vejcem, vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme dozlatova 30 – 45 minut nebo nastavte troubu na program „Autocook – Slaný koláč“.
4. února 2020
Řada Brandt Plus
Brandt PLUS, to je nejvyšší řada vestavných trub a indukčních varných desek Brandt. Představujeme vám multifunkční trouby řady Brandt Plus, které disponují elegantním designem, vylepšeným ovládáním a jsou vybaveny celou škálou praktických funkcí a technologií. Co nového přináší řada Brandt Plus v multifunkčních troubách? Trouby řady Brandt Plus se pyšní moderním, dotykovým ovládacím panelem se šesti tlačítky. Ovládání je zcela intuitivní a maximálně vám usnadní nastavení trouby. Režim ohřevu Multifunkce Plus je jedinečný způsob přípravy jídla, který spočívá v kombinaci konvenčního pečení, tj. ohřevu horním a spodním topným tělesem s ventilátorem a horkovzdušného pečení, tj. ohřevu skrze kruhové topné těleso s ventilátorem. Touto kombinací lze dosáhnout výjimečných výsledků např. při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody, jako jsou koláče, pizza, těstoviny nebo zelenina.Exkluzivní funkcí je funkce Autocook, díky které zvládne pečení každý od zkušeného kuchaře až po začátečníka. Tato funkce disponuje 9 plně automatickými programy, které zaručí perfektní přípravu pokrmů v souladu s pravidly kulinářského umění.Velmi ocenitelnou funkcí je funkce Průvodce pečením, která vám umožní vybrat si snadno jeden z patnácti přednastavených receptů: kuře, kachní prsa, hovězí pečeně, pizza, vepřová pečeně, gratinované brambory, jehněčí plec, telecí pečeně, losos, rybí nákyp, slaný koláč, plněná rajčata/zelenina, sušenky/drobné cukroví, koláč, buchty/briošky. Trouba sama nastaví vhodný režim pečení, teplotu a dobu pečení dle předem definované hmotnosti pokrmu. Co nového přináší řada Brandt Plus v indukčních deskách? Výrobky Brandt jsou nepřekonatelné ve výkonu a rychlosti a zároveň nejbezpečnější na trhu. Varné desky Brandt PLUS mají až 14 stupňů nastavení výkonu pro vynikající výsledky vaření, automatickou detekci nádobí na varné zóně a až 10 bezpečnostních prvků.Funkce Tempo je praktický pomocník, který zobrazuje uplynulý čas od poslední změny výkonu dané varné zóny. Tato funkce je ideální pro vaření, které vyžaduje přesnou dobu ohřevu, a může být také užitečná v případě, že zapomenete nastavit časovač. S řadou Brandt Plus se budete cítit jako opravdoví mistři v kuchyni!

Web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci obsahu cookies. Interakcí s webem s tím souhlasíte.